Back to top

Pravila o kolačićima

Kako mi koristimo "kolačiće"

Kako bismo vam pružili najbolje iskustvo naše stranice, te kako bi stranica radila ispravno, ova stranica na vaše računalo sprema malu količinu informacija (cookies - kolačići).

Korištenjem stranice prkos.hr pristajete na uporabu kolačića.

Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcije Vam neće biti dostupne.

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane mrežne stranice koju posjetite. Kolačići omogućuju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Oni obično spremaju Vaše postavke i postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili datum posjeta.

Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Isto tako nama omogućuju da mjerimo posjećenost i izvore prometa na našim web stranicama, te sukladno tome možemo poboljšati performanse na našim stranicama. Informacije koje kolačići prikupljaju se akumuliraju i anonimne su, a omogućuju nam praćenje učinkovitosti stranice i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektima. Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite - web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Nužno za ispravan rad naše stranice:

  • Ukoliko ste vlasnik korisničkog računa na našoj stranici, stranica će putem kolačića zapamtiti da ste se prijavili u sustav.
  • Ukoliko ste se prijavili za bilten sustav će pohraniti vašu e-adresu. U svakom trenutku možete otkazati prijavu putem istog obrasca kojim ste se prijavili. Pošaljite poruku putem obrasca za kontakt ako želite potvrdu da je Vaša e-adresa obrisana.

Nije nužno, ali je potrebno da bi Vam pružili najbolje iskustvo:

"Kolačići" za određene servise

  • Naša stranica radi analizu posjeta pomoću Google Analytics (anonimno).

"Kolačići" za ciljano praćenje

  • Naša stranica će Vam dopustiti da podijelite sadržaj na društvenim mrežama (Facebook, Twitter)

Naša stranica neće

  • proslijediti osobne podatke trećim osobama.